Het beste cadeau? Dat is een cadeau om te beleven. Dit idee gaf ons in 2001 inspiratie om het concept van de belevenisbon uit te werken in België, zodat het mogelijk is om onvergetelijke herinneringen te schenken.


De eerste cadeaubonnen werden geïntroduceerd op de Belgische markt door Weekendesk, dat gespecialiseerd was in het boeken van leuke weekendjes weg en belevenissen. In 2004 worden de cadeaubonnen ook in Nederland op de markt gebracht en vervolgens volgden ook Spanje, Denemarken, Zweden en Duitsland. In al deze landen kon je een belevenis of een verblijf bieden in een vierkant doosje.

In 2007 werd het merk, dat ondertussen naar Bongo aangepast was, opgekocht door Smartbox Group, de Europese marktleider in cadeaubonnen die een jaarlijkse omzet van meer dan 500 miljoen euro heeft. Dit was een groot succes: elk jaar verkopen we meer dan 7 miljoen belevenisbonnen in 11 Europese landen: Nederland, België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië, Spanje, Zwitserland, Denemarken, Zweden en Portugal.

 

Als pionier en absolute nummer 1 in de sector in de meeste van deze landen staat. De producten zijn te vinden in meer dan 18.000 winkels, gaande van warenhuizen en supermarkten tot Bongo-shops. De cadeaubonnen kunnen eveneens aangekocht worden op een van onze 9 websites en op andere online webwinkels.
 

                                                                        We.Love.Bongo 
 

Franse Saucisson Sec.
ABOUT
Allergenen
Le Petit Saucisson
Nassaustraat 10
9671 BW Winschoten

KvK-nummer : 77293266
BTW-nummer: NL860961552B01

ING : NL02 INGB 0008 7473 47

Email:lepetitsaucisson@outlook.com

© 2020 by Le Petit Saucisson

  • Facebook Basic Black
  • Instagram