​​​
Onze heerlijke Saucisson Sec en aanverwante producten importeren wij zelf uit de Franse Auvergne bij kleine authentieke familiebedrijven, wat reeds 80 jaar bestaat. Respect voor traditie, puur natuur en vakmanschap staan in deze bedrijven voorop en zelfs de worsten worden nog met de hand geknoopt. Alle producten zijn handgemaakt en worden in kleine hoeveelheden door ons ingekocht, om optimale versheid te garanderen. 

De Auvergne is een streek in Frankrijk waar een goed (micro) klimaat heerst met een hele lage luchtvochtigheid, wat uiteindelijk de beste omstandigheden zijn om deze Franse delicatessen goed te kunnen laten rijpen. De worsten worden nog op ambachtelijke en authentieke wijze vervaardigd met varkensvlees en toevoeging van bijvoorbeeld noten, kaas of knoflook als basis. Onze handgemaakte Saucissons Sec zijn van hoogwaardige en constante kwaliteit en bevatten geen gluten, e-nummers en geen geur-, kleur- of smaakstoffen.

Le Petit Saucisson is opgestart eind 2019 door moeder & zoon. Na jarenlang te hebben gewerkt als croupier bij Holland Casino, heb ik in 2007 besloten om mij te richten op een eigen bedrijf en mijn gezin. Onze zoon is inmiddels opgegroeid tot een sympathieke jongeman van 18 jaar, met een voorliefde voor lekker eten en ondernemen. Wij zoeken samen naar de beste authentieke Franse producten en onze voorkeur gaat uit, om in te kopen bij kleine Franse ondernemingen met oog voor traditie en kwaliteit.

Wij verzenden al onze producten plastic vrij en verpakken het in gerecycled kraft papier. Dit past bij onze visie van een goed leven in een schonere wereld. Mocht u nog vragen hebben, stuur ons gerust een e-mail en wij reageren binnen een dag.

Thom & Anne​
Franse Saucisson Sec.
ABOUT
Allergenen
Le Petit Saucisson
Nassaustraat 10
9671 BW Winschoten

KvK-nummer : 77293266
BTW-nummer: NL860961552B01

ING : NL02 INGB 0008 7473 47

Email:lepetitsaucisson@outlook.com

© 2020 by Le Petit Saucisson

  • Facebook Basic Black
  • Instagram